Kerst bij Fanfare
Kerstdiner
Het menu beginnen we met een welkomst amuse. Het hoofdgerecht kiest u zelf uit en wordt geserveerd groente- en aardappelgarnituur.
Wanneer u speciaal dieet of allergie heeft, vragen wij u dit aan te geven bij uw reservering.
Kerstdiner 4 gangen
Amuse vanaf de Big Green Egg
*****
Butterboard met natuurlijk ons eigen gebakken brood
Met 3 wereldboters:
Miso-boter, gerookte paprika- boter en citroen-dille boter met krokante knoflook
*****
Parade van voorgerechten
Koud | warm | vlees | vis | soepje
*****
Granité van limoncello
****
Keuze uit deze hoofdgerechten
Gebakken Zeebaars met gamba’s
Zeebaars gebakken | gamba’s| tomaat, kappertjes salsa
Pesto pasta
Pesto | rucola | burrata | Parmazaan
Gekonfijte Eendebout
Eendebout | verse tijm | langzaam gegaard
Lamsbrisket met basilicumsaus
Langzaam gegaarde lams brisket (borststuk), daarna gesauteerd
Gebakken hert biefstuk
Rosé gebakken met een rode portsaus (meerpijs € 5,00)
Boeuf Bourguignon
Rundvlees gegaard in een volle Bordeaux wijn, ui, wortel, champignons en spekjes. Puree van pompoen
****
Chefs kerst dessert
Direct een tafeltje reserveren?
vanaf € 52,50
Kerstdiner 6 gangen
Amuse: Tokyo Bite
Krokant nori- toastje met zalm, yuzu crema, zwarte sesam en radijs
*****
Butterboard met natuurlijk ons eigen gebakken brood
Met 3 wereldboters:
Miso-boter, gerookte pprika- boter en citroen-dille boter met krokante knoflook
*****
Ceviche van zeebaars Tiger milk | kimoen | lkoriander | mango
of
Venkel ceviche
Tiger milk |verse basilicum | limoen |zoute pinda’s
*****
Gerookte Eendenborst
Gelakt met soy-mirin | zoetzure komkommer |bosui |sesam crumble
*****
Herfstbos bouillon
paddenstoelen | dragonolie |geroosterde ui |krokante schoreneer
*****
Granité van limoncello
*****
Parelhoen rouleaux
met duxelle van bos paddenstoelen en gerookt spek
of
Kalfs ossebuco
in eigen jus met pompoen puree en geglaceerde spuitjes
*****
Chefs kerst dessert
€ 75,00


