home_blok_3
home_blok_3

Kerstdiner


Het menu beginnen we met een welkomst amuse. Het hoofdgerecht kiest u zelf uit en wordt geserveerd groente- en aardappelgarnituur.

Wanneer u speciaal dieet of allergie heeft, vragen wij u dit aan te geven bij uw reservering.



Kerstdiner 4 gangen

Amuse vanaf de Big Green Egg

*****

Butterboard met natuurlijk ons eigen gebakken brood

Met 3 wereldboters:
Miso-boter, gerookte paprika- boter en citroen-dille boter met krokante knoflook

*****

Parade van voorgerechten

Koud | warm | vlees | vis | soepje

*****

Granité van limoncello

****

Keuze uit deze hoofdgerechten

Gebakken Zeebaars met gamba’s

Zeebaars gebakken | gamba’s| tomaat, kappertjes salsa

Pesto pasta

Pesto | rucola | burrata | Parmazaan

Gekonfijte Eendebout

Eendebout | verse tijm | langzaam gegaard

Lamsbrisket met basilicumsaus

Langzaam gegaarde lams brisket (borststuk), daarna gesauteerd

Gebakken hert biefstuk

Rosé gebakken met een rode portsaus (meerpijs € 5,00)

Boeuf Bourguignon

Rundvlees gegaard in een volle Bordeaux wijn, ui, wortel, champignons en spekjes. Puree van pompoen

****

Chefs kerst dessert

Direct een tafeltje reserveren? 



vanaf € 52,50


Kerstdiner 6 gangen

Amuse: Tokyo Bite

Krokant nori- toastje met zalm, yuzu crema, zwarte sesam en radijs

*****

Butterboard met natuurlijk ons eigen gebakken brood

Met 3 wereldboters:
Miso-boter, gerookte pprika- boter en citroen-dille boter met krokante knoflook

*****

Ceviche van zeebaars Tiger milk | kimoen | lkoriander | mango

of

Venkel ceviche

Tiger milk |verse basilicum | limoen |zoute pinda’s

*****

Gerookte Eendenborst

Gelakt met soy-mirin | zoetzure komkommer |bosui |sesam crumble

*****

Herfstbos bouillon

paddenstoelen | dragonolie |geroosterde ui |krokante schoreneer

*****

Granité van limoncello

*****

Parelhoen rouleaux

met duxelle van bos paddenstoelen en gerookt spek

of

Kalfs ossebuco

in eigen jus met pompoen puree en geglaceerde spuitjes

*****

Chefs kerst dessert

Direct reserveren?



€ 75,00