home_blok_3
home_blok_3

Kerstmenu's


Al onze menu’s beginnen we met een welkomst amuse; daarnaast brood met smeersels bij het voorgerecht en bij het hoofdgerecht serveren we winterse groenten en aardappelgarnituur.



Kerstmenu 4 gangen

Pastrami van hert,
langzaam gegaard op de big green egg met vijgenconfiture
of
Truffel ravioli
met gebakken spinazie, grotchampignons, knoflook en groene asperges

****
Consommé van tomaat
met mini cherrytomaatje en basilicum

****
Gebakken eendenborst filet,
rosé gebakken met een sinaasappelsaus
of
Risotto met gebakken zalm,
op de huid gebakken, met bearnaisesaus
of
Knolselderij steak,
gegaard in de oven met olijfolie, tijm, knoflook, zongedroogde tomaatjes.
op een bedje van pompoenpuree

****
Omelet Sibérienne
Taartje van vanille roomijs en eiwit, afgewerkt met gebrande meringue en slagroom
met aan tafel geflambeerde kersen.



46,50 pp - 4 gangen


Kerstemenu 6 gangen

Zeebaars met Hollandaise saus, 
geserveerd met  puree van pastinaak

****

Wij schenken een Consommé van tomaten en basilicum

****

Granité van Gin en Jonnie

****

Hertenrugfilet aan tafel getrancheerd,
met een wildsaus
of
Zalmfilet uit de oven,
lekker en mooi korstje van paprika, peterselie, limoen en dille
op bedje van venkel en bearnaisesaus

****

Verschillende Hollandse kazen
honing en rucola, krokantje van vijgenbrood
om samen van te snoepen

****

Parade van desserts van onze chef



57,50 pp - 6 gangen