Live muziek met Casper

Aanvang 21:30 uur. Muziek met Casper.

Hij gaat met ons een muzikale reis maken langs de mooiste nummers uit de popmuziek.

Meezingen mag natuurlijk ook.

Optreden De Flagellanten

Aanvang 19:30 uur. Gezellig om het biljart.

Een optreden van het allround mannenkoor “De Flagellanten”.

Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen.

Bokkentocht

Voor de 8e keer gaan we om 16.00 uur met een heuse Bok langs diverse zaken, waar we op overal een Bokje gaan proeven. Terug bij Fanfare krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. 's avonds muziek met El Jackson! Meer info & tickets op www.giethoornevenementen.nl

de hele week: Film Fanfare 60 jaar!

De hele herfstvakantie: 60 JAAR FILM FANFARE! Elke middag om 15.30 uur zullen we de film met geluid afspelen in onze Zaal, waarbij u van harte welkom bent! Ook zal er een speciaal Fanfare Menu worden gemaakt door onze chef. Als u deze met 2 personen komt eten, dan krijgt u de film Fanfare op dvd gratis aangeboden.

Optreden De Flagellanten

Aanvang 19:30 uur. Gezellig om het biljart.

Een optreden van het allround mannenkoor “De Flagellanten”.

Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen

Bruisende Jazz tijdens Jazz Event

Zondag 4 november. De hele dag Jazz in Giethoorn vanaf 16:30 uur.

Bij ons Rehana Begum, Jazz Vocalist! Bruisende Swing, Zwoele Bossanova's & Romantische Ballads! Rehana wordt bijgestaan door topgitarist Mateusz Pulawski!

Proef Beaujolais Primeur & Muziek!

Zondag 18 november. Aanvang 14:00 uur. Kom gezellig met je buren of vrienden de nieuwe beaujolais primeur proeven 2 verschillende huizen met lekkere tapashapjes voor maar  € 9,50. En met muziek van Casper om er een gezellige middag van maken!

Culinair Giethoorn presenteert Culituur!