Oefenmorgen Easy & Free

Elke vrijdagmorgen repeteren Easy & Free vanaf 11:00 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Muziek van Lisdoonvarna & Flagellanten

Elke dinsdagmorgen repeteert vrouwenkoor Lisdoonvarna vanaf 11:00 uur in ons grandcafé. En vaak zijn s' avonds de mannen van De Flagellanten aan het zingen om 20.00 uur! En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent. Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Oefenavond De Waterlanders

Om de woensdagavond zijn de piraten van De Waterlanders te vinden in ons grandcafé! Deze kornuiten oefenen gezellig bij ons en natuurlijk kunt u gewoon bij ons aankomen om ook van hun muziek te genieten.

Gieters Treffen met duo Snip & Schnabbel

Gitaarduo Snip & Schnabbel (Edwin Hagedoorn & Jan Jouwstra) komen tijdens Gieters Treffen bij ons spelen!
Vanaf 21.00 uur tot 00.30 uur.

Muziek van Lisdoonvarna & Flagellanten

Kerstavond ook geopend!

Kies uit één van onze kerstmenu's of gewoon heerlijk eten van de kaart

Kerst bij Fanfare !

Graag wel even uw reservering!

Kerst bij Fanfare

Vier gezellig uw Kerst bij ons. We bieden een Kerstbrunch, een Kerstrondvaart, een Kerstwandel audiotour aan en 's avonds serveren wij een heerlijk Kerstdiner of à la carte. Graag wel even uw reservering!

Optreden Lisdoonvarna: kerstrepertoire

Dinsdag 27 december komen bij ons spelen de muziek- en zanggroep Lisdoonvarna met hun kerstrepertoire. Aanvang: 14.00 uur

Kerst bij Fanfare

Klik hier voor alle mogelijkheden en opties.

Heerlijke knieperties op ons terras!

De kniepertiesbakster van Giethoorn komt vanaf 14.00 uur heerlijke knieperties bakken op ons terras! Kom gezellig aan en proef (gratis) van deze heerlijke oudjaar lekkernij!

Oudjaarsklaverjassen

Van 14.00 uur tot 21.00 uur. Geef je op via www.giethoornevenementen.nl ! De kosten bedragen € 18,50 pp.

Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.

Oliebollen bakken

Deze dag zijn wij geopend tot 18.00 uur. Oliebollen bakken op ons terras van 13:00 uur tot 15:00 uur.

Bestel je eigen oliebollen van te voren zodat je lekkere verse oliebollen mee naar huis kunt nemen.

Nieuwjaarsdag zijn wij geopend

Zaterdag 1 januari 2023 zijn we geopend vanaf 11.30 bij de Fanfare!

Kroeg(varen)spellentocht

Klaverjassen & Bridgen € 22,50 p.p.
16.30 De Fanfare start met een stamppottenbuffet
17.45 Drie rondes, bij klaverjassen 1 ronde op de rondvaartboot