Make-a-Wish Bingo

De zaal is open vanaf 20:00 uur, de aanvang van de bingo is 20:30 uur. Kom wel op tijd, want vol is vol! Er zullen meerdere speelrondes gespeeld worden en er zijn mooie prijzen te winnen! Graag tot dan!

Live muziek met De Flagellanten

Aanvang 19:30 uur.

Een optreden van het allround mannenkoor “De Flagellanten”. Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen.

Bokkentocht

Om 16:00 uur ontvangst met koffie, vertrek met een heuse Bok langs, waar we op diverse locaties een Bokje gaan proeven. De prijs voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 37,50. Afsluitend natuurlijk live muziek bij De Fanfare! Boek je bokkentocht hier!

61 jaar Fanfare

De hele week - in de herfstvakantie - op groot scherm De film Fanfare. Elke middag om 15:30 uur. Ook maakt onze chef een speciaal Fanfare Menu. Als u deze met 2 personen komt eten, dan krijgt u de film Fanfare op dvd gratis aangeboden.

Live muziek met De Flagellanten

Aanvang 19:30 uur

Jazz Event

Swingen in Giethoorn met deze dag in De Fanfare Rehana Begum, Jazz Vocalist! Bruisende Swing, Zwoele Bossanova’s & Romantische Ballads! Rehana wordt bijgestaan door gitarist Mateusz Pulawski. Gratis entree. Aanvang: 16.00 uur. Kijk voor alle jazzklanken deze middag in het dorp op Giethoorn Evenementen.

Wijnspijswandeling

Vier relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Tussen 13.00 en 17.00 uur - Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje. Boek uw reserering via Giethoorn Evenementen

Beaujolais Primeur

Aanvang 14:00 uur.

Kom gezellig met je buren of vrienden de nieuwe beaujolais primeur proeven. Met live muziek van Easy&Free, deze Irish and Maritieme Folk groep uit Giethoorn   en omgeving gaan er een gezellig Iers Beaujolais feestje van maken.

Kerst in Giethoorn

Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.
Tijdens beide kerstdagen serveren wij een Kerst Hapjes Brunch vanaf 11.30 uur & een Kerstdiner (menu's of à la carte) vanaf 17.00 uur. Daarnaast verzorgen wij op ook een Verwarmde Rondvaart door het prachtige dorp Giethoorn. Graag wel even uw reservering plaatsen!

Kerst in Giethoorn

Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.

Muziek met Lidsoonvarna

Gieterse zang- en muziekgroep “Lisdoonvarna” zingt voor u van van 14:00 uur tot 16:30 uur. Gezellig!

Knieperties & Bert Kling

Vanaf 14:00 uur komt Bert Kling gezellig muziek maken onder het genot van de geur van verse knieperties van de beste ‘knieperties-baksters’ van het dorp!

Oudjaarsklaverjassen

Zoals elk jaar - van 14:00 uur tot 21:00 uur - Oudjaarsklaverjassen! Geef je op bij de bar. De kosten bedragen  € 13,50.

Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.

Verse Oliebollen op ons terras

Wij zijn vandaag geopend tot 18:00 uur en bakken 's middags - van 13:00 uur tot 15:00 uur - heerlijke oliebollen op ons terras. Bij bestelling van een kopje koffie serveren wij een gratis oliebol. Bestel je eigen oliebollen van te voren zodat je lekkere verse oliebollen mee naar huis kunt nemen.

Kroegenspellentocht

Gezellig Klaverjassen en bridgen met z'n 2!
Prijs per persoon € 18,50
16:30 start bij Fanfare met een stamppottenbuffet.
17:45 start spellentocht, 3 rondes verdeeld over beide kroegen.
21:30 einde van spelen, prijsuitreiking en begin van live muziek bij de Sloothaak.