Hemelvaartsdag & varen

Zorg ervoor dat je een bootje, of een rondvaart op tijd regelt op deze mooie dag in het nationaal park Weerribben Wieden Giethoorn.

Reserveren is noodzakelijk op deze dag!

Oefenmorgen Easy & Free

Elke vrijdagmorgen repeteren Easy & Free vanaf 10:00 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Oefenmorgen Lisdoonvarna

Elke dinsdagmorgen repeteren vrouwenkoor Lisdoonvara vanaf 10:30 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een kopje koffie drinken onder het genot van muziek en zang.

Pinksteren & varen

Zorg ervoor dat je een bootje, of een rondvaart op tijd regelt met Pinksteren. Reserveren is noodzakelijk op deze dag!

Ook vertrekt op deze dagen een rondvaart om 14:00 en 15:30 uur bij de Fanfare, inclusief een glas Prosecco of verse jus d’orange. Prijs pp € 12,50 / kinderen € 8,50

Pinksteren & varen

Oefenavond Flagellanten

Elke dinsdag avond repeteren de Flagellanten vanaf 20:00 uur in ons grandcafé. En ze vinden het wat gezellig dat u er ook bent! Kom gezellig een hapje eten onder het genot van muziek en zang.

Vaderdag bij Fanfare

Zondag 19 juni is het vaderdag. Kom je gezellig met je vader eten? Wanneer je een reservering maakt, krijgt hij van ons een gratis verrassingsdessert!

Oefenmorgen Lisdoonvarna

Gondelvaart & Muziek

Parade van prachtig versierde gondels. Ook zijn de bruggen en tuinen feestelijk verlicht. Deze dag hebben wij rond 17.00 uur een gondelbuffet klaarstaan bij de Fanfare, zodat u op tijd kunt zijn voor het bewonderen van de mooie gondels. Onze huis DJ maakt er naderhand weer een groot feest.

Natuurlijk Dineren

Onderweg, al varend in een rondvaartboot, geniet u van een 7-gangen diner. Start bij De Witte Hoeve om 14 uur, vandaar uit gaat u langs de chefs van de Lindenhof, de Sloothaak, Hollands Venetië, de Rietstulp, 't Achterhuus, Fanfare en de Pergola. U vaart in en rond Giethoorn waarbij u verschillende bijzondere plekjes aandoet. Meer info & reserveren via www.giethoornevenementen.nl.

Bokkentocht

Voor de 11e keer alweer! Om 16:00 uur ontvangst met koffie Fanfare om vervolgens met een heuse Bok te vertrekken voor het proeven van Bokjes. Bij de Witte Hoeve krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De prijs voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 39,50. Na afloop muziek van onze huis DJ. Meer info & reserveren via www.giethoornevenementen.nl !