Optreden De Flagellanten

Een optreden van het allround mannenkoor “De Flagellanten”.
Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen.

Oefenmorgen Easy & Free

Irish and Maritieme Folk Easy & Free oefent elke vrijdagmorgen in De Fanfare van 11.00 tot 12.00 uur.

Bokkentocht

Met een heuse Bok langs diverse zaken in Giethoorn, waar we op iedere locatie een Bokje gaan proeven. Bij de Witte Hoeve krijgt u de echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De kosten voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 39,50. Afsluiten bij De Fanfare met de huisDJ! Reserveren kan nu!

61 jaar Film Fanfare

Elke dag van de herfstvakantie denken we eraan, dat het 60 jaar geleden is dat de film ‘Fanfare’ in première is gegaan. Wij vertonen de hele week de film op een groot doek om 15:30 uur. Ook hebben we een speciaal Fanfare Menu. Als u deze met 2 personen komt eten, dan krijgt u de film Fanfare op dvd gratis aangeboden.

Optreden De Flagellanten

Een optreden van het allround mannenkoor “De Flagellanten”.
Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen.

Jazz met Rehana Begum

Jazz op zondag in heel Giethoorn. Bij Fanfare speelt bij ons Rehana Begum, Jazz Vocalist! Bruisende Awing, Zwoele Bossanova’s & Romantische Ballads! Rehana wordt bijgestaan door top gitarist Mateusz Pulawski. Voor alle info kijk je hier.

Wijnspijswandeling

Vijf relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Tussen 13.00 en 17.00 uur - Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje. Boek uw reserering via Giethoorn Evenementen.

Wijnmiddag

Kom gezellig met je buren of vrienden onze wijnkaart proeven. 2 soorten met verschillende hapjes voor € 12,50

Met live-muziek vanaf 15:00 uur met Easy&Free, deze Irish and Maritieme Folk groep uit Giethoorn en omgeving gaan er een gezellig Iers wijn feestje van maken.

Kerst in De Fanfare

Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.
Tijdens beide kerstdagen serveren wij een Kerst Hapjes Brunch vanaf 11.30 uur & een Kerstdiner (menu's of à la carte) vanaf 17.00 uur. Daarnaast verzorgen wij op ook een Verwarmde Rondvaart door het prachtige dorp Giethoorn. Graag wel even uw reservering plaatsen!

Kerst in De Fanfare

Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.

Derde Kerstdag in De Fanfare

Ook derde Kerstdag zijn wij geopend vanaf 11.00 uur.

Bert Kling & Knieperties

Vanaf 14:00 uur komt Bert Kling gezellig muziek maken onder het genot van de geur van verse knieperties van de beste ‘knieperties-baksters’ van het dorp!

Oudjaarsklaverjassen

Zoals elk jaar - van 14:00 uur tot 21:00 uur - Oudjaarsklaverjassen! Geef je op bij de bar. De kosten bedragen  € 13,50.

Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.

Verse oliebollen

Wij zijn vandaag geopend tot 18:00 uur en bakken 's middags - van 13:00 uur tot 15:00 uur - heerlijke oliebollen op ons terras. Bij bestelling van een kopje koffie serveren wij een gratis oliebol. Bestel je eigen oliebollen van te voren zodat je lekkere verse oliebollen mee naar huis kunt nemen.