Arr 3 - Koffie, rondvaart, museum & pannenkoek

 • 14.00 uur – Koffie met gebak
  Onbeperkt koffie & thee, verschillende thee soorten, verse munt en honing, limonade voor de kids. Plank met diverse gebakjes uit eigen keuken om zelf te kiezen

 • 14:30 uur – Rondvaart door Giethoorn
  U stapt met uw gezelschap aan boord van uw ” eigen rondvaartboot” met schipper, voor een prachtige tocht door het mooie dorp Giethoorn. Onderweg zal de schipper, die tevens uw gids is, u van alles vertellen over ons mooie waterdorp. Laat u zich deze schitterende omgeving welgevallen!

 • 15.00 uur – Museumstop bij Gloria Maris
  In het centrum van Giethoorn staat een bezoek gepland aan “Gloria Maris”, het schelpenmuseum. Hier stapt U binnen in een betoverende onderwaterwereld, waar U zich op de bodem van de zee waant. Koraalgrotten met haaien, papegaaivissen, careta-careta’s en een zee-aquarium met tropische vissen in adembenemende kleuren. Daarnaast vindt U in Gloria Maris een prachtige en unieke collectie sieraden en woondecoraties, waarin schelpen, bloedkoralen, cultivé en osmenia parels zijn verwerkt. Een fascinerende galerie met een bijzonder geschenk voor iedereen.

 • 15.30 uur – Een drankje bij het bekende café Fanfare
  U wordt ontvangen bij Grand Café Fanfare, bekend van de speelfilm Fanfare, alwaar de sfeer van de film zorgvuldig bewaard is gebleven, met 1 consumptie waarbij 3 hapjes worden geserveerd (warm en/of koud). Hierna vervolgen wij de rondvaart, om uiteindelijk terug te keren in de thuishaven.

 • 17.00 uur – Pannenkoek bij terugkomst
  U kunt kiezen uit 10 soorten pannenkoeken

 

Prijs personen > 12 jaar: € 26,50 per persoon
incl. pannenkoek € 34,50

Prijs kinderen 5-11 jaar: € 20,50 per kind
incl. pannenkoek € 25,00

Prijs kinderen 1-4 jaar: € 7,50 per kind 
incl. pannenkoek € 12,50

Vanaf 10 personen > 12 jaar
excl. overige drankjes

Tegen een meerprijs van € 7,50 p.p. begint U met een boerenbroodbuffet i.p.v. met koffie met appelgebak

Bij de Witte Hoeve!