Stand Up Paddling

Suppen is een sport die afkomstig is uit Hawaï. Het bestaat eigenlijk al duizenden jaren, maar als sport is het pas sinds 2005 enorm in opkomst. Als je aan het SUP-board gewend bent, kun je een relaxed tempo aanhouden, of je bent sportief en gaat probeert zo snel mogelijk een bepaalde afstand of route doen. Ook hoef je niet de gehele tijd te staan, je kunt op je knieën gaan, of je gaat op het board zitten. Ook kun je op het board gaan liggen en bij mooi weer al dobberend van het zonnetje genieten.

Zodra je aan het peddelen bent en je slag te pakken hebt, kun je de schitterende omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn gaan verkennen. Doordat je staat kun je mooi over het riet heen kijken en heb je een prachtig uitzicht.

Incl. waterschoenen en route

 

  • Bij de Witte Hoeve
  • Duur: 2 uur 
  • Prijs: € 20,00 p.p.
  • De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 10 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaald de groepsprijs voor 10 personen (als dit anders is staat het erbij).
  • Als u bij ons een buitenactiviteit heeft geregeld en het is slecht weer, dan bieden wij u een alternatief programma aan (we kunnen alleen niet van tevoren zeggen wat dit wordt).