Beleef het avontuur van het Escape Schip!

Ontsnap uit de dagelijkse sleur en beleef een avontuur op onze Gieterse fluisterpunter.

Het Mysterie van Rietsnijder DirkJan: Laat je meeslepen door het intrigerende verhaal van DirkJan, een rietsnijder uit het idyllische Giethoorn. Tussen het riet stuitte hij op een mysterieuze kist, vol geheimen en raadsels die hij niet kon ontrafelen.

De Rietsnijders Escape Box: Stap aan boord met een groep avonturiers en neem de enige echte Rietsnijders Escape Box mee op jullie reis. Jullie doel?

Het ontcijferen van de codes en het oplossen van het raadsel van de kist terwijl jullie genieten van het serene landschap om jullie heen.

Kraken van Codes en Oplossen van Puzzels: Werk samen, beantwoord vragen, en los puzzels op om aanwijzingen te vinden die nodig zijn om de kist te openen. Maar pas op, de uitdagingen worden steeds moeilijker en de tijd tikt genadeloos door!

Een Avontuurlijke Reis: Laat je betoveren door de schoonheid van Giethoorn tijdens dit spannende avontuur!

Durf jij het aan om het geheim van rietsnijder DirkJan te onthullen?

Boek nu jouw Escape Schip ervaring!  

 

  • Duur: 2 uur 
  • Prijs: € 24,50 p.p.
  • Vanaf 5 personen
  • De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 10 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaalt de groepsprijs voor 10 personen (als dit anders is, staat het erbij).
  • Als u bij ons een buitenactiviteit heeft geregeld en het is slecht weer, dan bieden wij u een alternatief programma aan (we kunnen alleen niet van tevoren zeggen wat dit wordt).