Grand Café Fanfare - Giethoorn

Drijf-in Blues Festival

Vanaf 22.00 uur St. Louis Slim !

Dit hele weekend straalt Giethoorn blues, blues en blues.

Chicago blues - Muddy Waters - John Lee Hooker

Kijk ook op www.giethoornevenementen.nl

Drijf-In Blues Festival

Dutch youngest blues sensation: The First Lady vanaf 14:00 uur
Bluegrass from Chicago USA: Henhouse Prowlers vanaf 15:00 uur
Gondelvaart & Live muziek

Prachtige parade van versierde gondels

Ook zijn de bruggen en tuinen feestelijk verlicht. En natuurlijk missen de muziekboten door de grachten niet! Deze dag staat voor u rond 17.00 uur een gondelbuffet klaarstaan! En vanaf 22.00 uur: de bekende DJ van Giethoorn!

Natuurlijk Dineren

Smulpapen kunnen inschepen op zaterdag 2 september 2017 om te genieten van een avond varen door de waterrijke idylle van De Wieden met de geneugten van de beste keukens die deze streek rijk is. Dit keer varen we over het Zuideindigerwijde en laten u zo een ander deel van onze prachtige natuur zien. Interesse? Kijk op www.natuurlijkdineren.nl!

Live muziek met Bert Kling

Op zondagmiddag - bij mooi weer op ons terras - vanaf 16.30 uur.

Gezellig borrelen & eten met aangename achtergrondmuziek.

Bokkentocht

16.00 uur ontvangst bij De Fanfare | Vervoer met Bok door het dorp naar locaties | Terugkomst: Bokkentochtmaaltijd | Na afloop Party met DJ! |  € 37,50 pp (koffie, vervoer, 5 bokjes, maaltijd) | Reserveren kan via info@fanfaregiethoorn.nl of bel 0521 36 16 00

Muziek met DJ!

Na de Bokkentocht gaat het dak er bij De Fanfare af met DJ! Vanaf 21.30 uur. Plaatjes draaien en aanvragen natuurlijk!

Allround Mannenkoor De Flagellanten

Op vrijdagavond 20 oktober treedt voor u op in De Fanfare allround mannenkoor De Flagellanten.

Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen. Vanaf 19.30 uur.

Allround Mannenkoor De Flagellanten

Op vrijdagavond 27 oktober treedt voor u op in De Fanfare allround mannenkoor De Flagellanten.

Jazz Event

In De Fanfare Jazz orkest LeoVille

Aanvang 16.30 uur
prettig in het gehoor liggend … drie blazers… ritmesectie… zangeres… American Songbook... Ellington-composities...
Alle info over het Jazz Event op www.giethoornevenementen.nl

Beaujolais primeur & Live muziek

Kom gezellig met je buren of vrienden de nieuwe beaujolais primeur proeven in De Fanfare. Natuurlijk gezellig met live muziek.

Zondag 19 november - Aanvang 14.00 uur.

Culituur

Op 24 en 25 november organiseert Culinair Giethoorn samen Punterbouw Schreur een heerlijk 4-gangendiner in de eeuwenlang bestaande punterwerf en een geheime locatie voor slechts 38,50 euro. Tussen de gangen door hoort en ziet u hoe de authentieke punters gebouwd worden. Reserveert u alvast uw tafeltje op www.natuurlijkdineren.nl.

Culituur