Grand Café Fanfare - Giethoorn

Bokkentocht

16.00 uur ontvangst bij De Fanfare | Vervoer met Bok door het dorp naar locaties | Terugkomst: Bokkentochtmaaltijd | Na afloop Muziek met Casper! |  € 37,50 pp (koffie, vervoer, 5 bokjes, maaltijd) | Reserveren kan via info@fanfaregiethoorn.nl of bel 0521 36 16 00

Muziek met Casper!

Na de Bokkentocht gaat het dak er bij De Fanfare af met Casper! Vanaf 21.30 uur. Hij gaat met ons een muzikale reis maken langs de mooiste nummers uit de popmuziek. Meezingen kan natuurlijk ook. Even gezellig naar De Fanfare toe!

Allround Mannenkoor De Flagellanten

Op vrijdagavond 20 oktober treedt voor u op in De Fanfare allround mannenkoor De Flagellanten.

Kom gezellig eten of iets drinken en natuurlijk mag u meezingen. Vanaf 19.30 uur.

Allround Mannenkoor De Flagellanten

Op vrijdagavond 27 oktober treedt voor u op in De Fanfare allround mannenkoor De Flagellanten.

Jazz Event

In De Fanfare Jazz orkest LeoVille

Aanvang 16.30 uur
prettig in het gehoor liggend … drie blazers… ritmesectie… zangeres… American Songbook... Ellington-composities...
Alle info over het Jazz Event op www.giethoornevenementen.nl

Beaujolais primeur & Live muziek

Kom gezellig met je buren of vrienden de nieuwe beaujolais primeur proeven in De Fanfare. Natuurlijk gezellig met live muziek van Bert Kling.

Zondag 19 november - Aanvang 14.00 uur.

Culituur

Op 24 en 25 november organiseert Culinair Giethoorn samen Punterbouw Schreur een heerlijk 4-gangendiner in de eeuwenlang bestaande punterwerf en een geheime locatie voor slechts 38,50 euro. Tussen de gangen door hoort en ziet u hoe de authentieke punters gebouwd worden. Reserveert u alvast uw tafeltje op www.natuurlijkdineren.nl.

Culituur

Kerst bij Fanfare

Op 1ste  en 2de kerstdag zijn wij geopend vanaf 11.00 uur. Vanaf 11.30 uur serveren wij een Kerst 12 gangenbrunch voor € 27,50 - kinderen tot 12 jaar € 14,50. Ook varen wij deze dagen om 14.00 en 15.30 uur rond met onze verwarmde rondvaartboot en natuurlijk serveren wij vanaf 17.00 uur een voortreffelijk kerstdiner ( of à la carte).

Kerst bij Fanfare

Op 1ste  en 2de kerstdag zijn wij geopend vanaf 11.00 uur. Vanaf 11.30 uur serveren wij een Kerst 12 gangenbrunch voor € 27,50 - kinderen tot 12 jaar € 14,50. Ook varen wij deze dagen om 14.00 en 15.30 uur rond met onze verwarmde rondvaartboot en natuurlijk serveren wij vanaf 17.00 uur een voortreffelijk kerstdiner ( of à la carte).

Optreden Lisdoonvarna

Op woensdag 27 december treedt voor u op de Gieterse zang- en muziekgroep “Lisdoonvarna” van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Knieperties en live-muziek

Vanaf 13.00 uur komen de beste kniepertiesbaksters van het dorp op het verwarmde terras van De Fanfare knieperties bakken.

Vanaf 15.00 uur zorgt Bert Kling voor de gezellige muzikale noot.

Spelletjes bij De Witte Hoeve

In ons andere etablissement organiseren wij op vrijdag  29 december om 14.00 uur een Spelletjesmiddag en schminken voor de kinderen. Er komt een clown, die iets leuks gaat doen. Diverse oud Hollandse spellen staan klaar en je kan schminken (gratis). En de kinderen mogen zelf hun pannenkoeken bakken en die zijn gratis!

Oudjaarsklaverjassen

Op zaterdag 30 december spelen we vanaf 14.00 uur het Oudejaars klaverjastoernooi. Geef je op bij de bar. De kosten bedragen € 9,50. Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.

Spellenkroegentocht

Kroegenspellentocht Klaverjassen & Bridgen - € 15,00 pp

16.30 uur start bij Fanfare met een stampottenbuffet; 17.45 uurstart spellentocht - 3 rondes verdeeld over De Sloothaak en De Fanfare; 21.30 uur prijsuitreiking en live muziek bij de Sloothaak.

Folk & Seasongs Cafe

In ons andere etablissement organiseren wij op zaterdag 24 maart 2018 een Folk & Seasongs Cafe. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de Witte Hoeve.