home_blok_3
home_blok_3

Hoofdgerechten


Al deze gerechten worden geserveerd met salade, aardappelgarnituur en verse seizoen groenten.



Hele zalmforel

Gaat in de oven met schijven citroen en sinaasappel knoflook en witte wijn



22,75


Duivelse scampies

Pasta met pittig gebakken gamba’s, verschillende groente en Parmezaanse kaas

Ook als vegetarisch te krijgen (16,75)



19.75


Pompoencurry met ui en bloemkool

Met basmatirijst, licht pittig, met 25 verschillende kruiden gemaakt, Atjar, komkommer en seroendeng



18,75


Ossobuco van hert van de veluwe

Herte ossobuco met gnocchi, paddenstoelen rode wijnjus



23,75


Kaasfondue

Met cherry tomaten, komkommer, radijs, paprika, bleekselderij en ons boerenbrood



18,75


Coq au vin (kip in wijn)

Zacht gegaarde Franse kip, gesmoord in rode wijn en diverse groenten, zo lekker heeft u kip nog nooit gegeten



20,75


Overijssels roastpork

Dit Overijsselse varken gemarineerd in honing, muscovadosuiker en ons eigen gebrouwde Geytbier, daarna garen wij hem

langzaam op 62°C



19,75


Cote de Boeuf

(per 2 personen te bestellen 950 gram)

Stoer en mooie gerijpte steak van het ribstuk



p.p. 29,75


Lady Steak

150 gram van de Big Green Egg



17,75


House Steak

Steak van de Big Green Egg - 200 gr



21,75


Big Steak

Steak van de Big Green Egg - 300 gr



27,75


Sukade van het Overijsselse rund

Met een bitterbal van zwezerik en truffel op een bedje van spruitjesstamppot



21,75