home_blok_3
home_blok_3

Voorgerechten




Plankje met vers gebakken Boerenlandbrood

Met verschillende smeerseltjes en lekkernijen



6,25


Gerookte zalm

Met dillemayonaise en salade



10,50


Carpaccio

Dungesneden ossenhaas met zwarte peper, met truffelmayonaise, kappertjes, zongedroogde tomaatjes



10,50


Oesters & lime

Zeeuwse Creuses met citroen en peper - per stuk



3,25


Gebakken Geytzwammen

Van onze eigen kwekerij, met champignons, gebakken in kruidenboter en room



9,00


Steak tartaar

Gehakt van Overijssels rund, met de klassieke garnituren bereid. Geserveerd met een 64°C gekookte eidooier en truffelmayonaise



11,50


Gesmoorde escargots

Wijngaardslakken in knoflookboter gegratineerd met citroen (6 of 12 stuks)



vanaf 9,50


Blikje sardientjes

Geïmporteerd uit Frankrijk, met citroen toast en boter



11,50