home_blok_3
home_blok_3

Voorgerechten




Plankje met vers gebakken Boerenlandbrood

Met huisgemaakte dip van roomkaas en tomaat



6,75


Gerookte zalm en Hollandse garnalen

Met dillemayonaise en salade



13,50


Carpaccio maar dan dik gesneden

Dik gesneden ossenhaas op papadum met zwarte peper, truffelmayonaise en een bitterbal van truffel en zwezerik.



11,75


Oesters Rockefeller

Zeeuwse Creuses 3 stuks gegarneerd met een mengsel van fijngehakte spinazie, waterkers en overvloedige hoeveelheid boter



11,25


Geytzwammen uit de oven

Oesterzwammen van onze eigen kwekerij, uit de oven met kaas



8,75


Herteham

Met geconfijte ui, aceto en frisse sla



10,50


Gesmoorde escargots

Wijngaardslakken in knoflookboter gegratineerd met citroen (6 of 12 stuks)



vanaf 9,75


Blikje sardientjes

Geïmporteerd uit Frankrijk, met citroen toast en boter



11,50