home_blok_3
home_blok_3

Broodspecialiteiten


Al ons boerenlandbrood wordt dagelijks vers afgebakken en bestaat uitsluitend uit biologisch bloem, zout, water en een heel klein beetje gist. Bakker Steenstra bereidt dit brood voor ons met zorg, volgens ons recept. U krijgt van onze chef een snee donkerbruin en mais wit bij een besteld broodje. Verder natuurlijk heerlijke salades. De salade van de chef is al een aantal jaren een topper op onze kaart. Lekker met onze befaamde broodplank.

Bij al deze gerechten krijgt u dagelijks vers afgebakken boerenlandbrood (al deze gerechten zijn tot 16.00 te bestellen)



“Croque Monsieur”

Uit de oven, boerenbrood als tosti met kaas, boerenbeenham en bechamelsaus er bovenop



8,00


Zachte geitekaas met bieslook

Geitenkaas van Over de Molkerei uit Friesland met bieslook, selderij, peterselie, ui en knoflook



8.75


Huisgemaakte Gieterse burger

Medium gebakken, met brie, gekonfijte rode uien, truffel mayonaise en Papadum



13,50


Ambachtelijke kroketten van de Jong

Twee rundvleeskroketten met mosterdmayonaise 



9,25


Broodje Fanfare

Warme beenham met gebakken champignons, ui, paprika en satésaus   



9,25


Boerenbrood met gerookte zalm

Met limoenmayonaise, zoetzure radijs en komkommer



9,75


Winters Broodje

Gerookte Gieterse worst met zuurkool uit het vat en Zwolse mosterdmayonaise



8,75


Klein kopje soep naar keuze

tegelijk met uw lunchgerecht



2,75


Twaalfuurtje op zijn Gieters

Boerenlandbrood, kopje soep, gerooke zalm met limoenmayonaise en vers gemalen peper, 2 bitterballen van zwezerik met truffel en zachte geitenkenaas van Over de Molkerei uit Friesland.



13,50


Geytzwam kroketten

We kweken zelf Geytzwammen op koffiedik en daar maakt onze chef de lekkerste Geytzwam kroketten van. Met mosterdmayonaise.



9,25