home_blok_3
home_blok_3

Kerstmenu's


Wij serveren uw kerstdiner vanaf 17.00 uur!



4 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte Geytzwam bitterbal met truffel

Trio van Vitello Tonato - Lolly van kalfsvlees en tartaar van tonijn - Krokant hoorntje van Brick deeg gevuld met tartaar van kalf en tonijnmayonaise - Gemarineerde kalfs-lende met tonijnmayonaise

Consommé van tomaat met mini cherrytomaatje en basilicum

Gebakken eendenborst met gekonfijt eendenboutje, saus van gevogelte en gember met een zuurkool kroketje

Aan tafel geflambeerde flensjes met sinasappel, likeur 43 en een bol vanille ijs



37,50


6 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte Geytzwam bitterbal met truffel

Grietfilet met Hollandaise saus geserveerd met puree van Pastinaak

Wij schenken een Consommé van tomaten en basilicum op een carpaccio van coquilles met mini cherry tomaatjes

Tzatziki - Yoghurtsorbet met komkommer granite, knoflook en mint

Wellington van hertenrugfilet geserveerd met puree van spruitjes, kroketje van zuurkool en saus van Geytzwammen

Kaas gerechtje - Warme Vacherin Mont d’Or met wintertruffel, honing en rucola, krokantje van vijgenbrood

Parade van desserts van onze chef



44,50