Fanfare Buffet

Dit fantastische buffet wordt gemaakt met seizoensgebonden producten

Dit buffet reserveren wij vanaf 30 personen. Bij minder dan 30 personen rekenen wij een meerprijs van € 3,50 p.p.

De prijs van dit Fanfare Buffet is € 34,50 p.p.

Voorafgaand aan het buffet zetten wij op de tafels plankjes boerenoerbrood met verschillende smeerseltjes.

Voorgerechten

  • Dik gesneden carpaccio op Aziatische wijze met Wasabi mayonaise
  • Gerookte Ardennerham met frisse meloen
  • Huisgemaakte vleessalade met lente-uitje, paprika en augurk
  • Bospaddenstoelen paté met een chutney van rode ui
  • Zeeuwse Creuses (oester) met een dressing van balsamico en fijn gesneden uitjes
  • Frisse couscous salade met gerookte Schotse zalm

 Hoofdgerechten

  • In zijn geheel gebraden Ribeye met rode wijnsaus op het buffet gesneden
  • Fries kruidvarken met een oesterzwammenroomsaus
  • Coq au vin, een mooi klassiek gerecht van kip gegaard in rode wijn en groenten
  • Tagliatelle met pittige gamba’s in roomsaus

Bijgerechten

  • Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook
  • Boeren frieten en rijst Geroerbakte groenten
  • Salade van verschillende sla soorten met kruidendressing
  • Komkommer tomaten salade
gamba.jpg