home_blok_3
home_blok_3

Hoofdgerechten


Al deze gerechten worden geserveerd met salade, rabarbercompôte en stampotje van de dag



Zalm met gebakken gamba’s

Uit de oven met een kruiden panade met verschillende groenten en witte wijn



22,50


Coconuts Curry

met kip of gamba’s 
Pittige curry van kokosmelk met pasta en verschillende gegrilde groenten



vanaf 19,50


Stoverij van wildzwijn en hert

Met een saus van eekhoorntjesbrood, oesterzwammen en aardappelpuree



22,50


Ossobuco van hert

Hertenossobuco met gnocchi, paddenstoelen rode wijnjus



22,50


Truffel pasta

Romige saus van truffel, paddenstoelen, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde cherry tomaten



16,50


Coq au vin (kip in wijn)

Zacht gegaarde Franse kip, gesmoord in rode wijn en diverse groenten, zo lekker heeft u kip nog nooit gegeten



19,50


Overijssels wroetvarken

Dit Overijsselse wroetvarken is gevoed met natuurlijk voedsel zoals eikenbast, knoflook, vlierbessen, jeneverbes, wilde tijm



19,50


Cote de Boeuf

Mooie gerijpte steak van het ribstuk, gegrild op de “Big Green Egg”
(per 2 personen te bestellen 600 gram)



p.p. 24,50


Lady Steak

Steak van de Big Green Egg - 150 gr



17,50


House Steak

Steak van de Big Green Egg - 200 gr



21,50


Big Steak

Steak van de Big Green Egg - 250 gr



24,50