home_blok_3
home_blok_3

Kerstmenu's




4 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte bitterbal met truffel

Paté van ree en wild zwijn uit de Weerribben en Veluwe, met compote van rode ui, getoaste brioche en notensla
Rouleau van eendenlever en gerookte eendenborst met mango chutney, getoaste brioche en noten sla

Consommé lady curzon
Een pittige dubbel getrokken runderbouillon met brunoise van rundvlees en curry schuim

Gebakken runderbavette met Geytzwammen saus 
Pompoenpuree, stampotje van witlof

Aan tafel geflambeerde flensjes met kersen, likeur 43 en een bol vanille ijs



38,50


6 gangen menu

Amuse, zelfgemaakte bitterbal met truffel

Sharing voorgerechten van 
Poke bowl met tonijn, avocado, wasabi
Rillette van makreel
Charcuterie van diverse vlees soorten met cornichons
Bruchetta met een mousse van bleu de Wolvega

Consommé lady curzon
Een pittige dubbel getrokken runderbouillon
met brunoise van rundvlees en curry schuim

Scroppino

Wellington van hertenrugfilet
Geserveerd met crème van pompoen, stamppot van zuurkool, saus van Geytzwammen, krokantje van oerwortel aardappelgratin
of
vers gebakken tonijn geserveerd met knolselderij puree, zuurkoolkroketje witlof en aardappelgratin

Kaas gerechtje
Schuim van Vacherin Mont d’Or
Pesto van walnoot en rucola, appelstroop, krokantje van vijgenbrood

Parade van desserts van onze chef



42,50